THE BEST INSPIRATION

Baby-stuit-33-weken, homepage › forums › zwanger worden › nu bijna 33 weken. stuitligging dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door niroflo 2 jaren, 1 maand geleden. auteur berichten michaëla bergakkerbijdrager 09/02/2018 om 16:56 #10056152 hallo allemaal ik ben nu bijna 33 weken zwanger. en vanmorgen naar de gynaecoloog geweest […]. Kaatjeee86`s topic in de categorie v&a: baby in stuitligging 33 weken.... tiens 17/09/2016. ik ben toen normaal bevallen inderdaad :) persoonlijk vond ik er ruimte genoeg voor, maar ga na wat je zelf het fijnste vind als je moet kiezen tussen natuurlijke bevalling of keizersnede., na 36 weken zwangerschap is de kans dat je baby zelfstandig nog draait klein, terwijl ongeveer 4% van de baby’s dan in een stuitligging ligt in plaats van de ideale achterhoofdsligging.de stuitligging is de meest voorkomende liggingsafwijking. onvolkomen en volkomen stuitligging. je baby kan op verschillende manieren in een stuitligging liggen..

Bevallen met een stuitligging. een stuitbevalling lijkt in principe veel op een normale bevalling. wel vindt een stuitbevalling altijd in het ziekenhuis plaats. er zijn namelijk meer risico’s bij een natuurlijke stuitbevalling, niet voor de moeder maar wel voor de baby., bij een stuitligging ligt het hoofd van het kind bovenaan in de baarmoeder, terwijl de billen of de beentjes beneden bij de ingang van het bekken liggen..

De onvolkomen stuit, hierbij ligt het kontje/de billen het laagst en liggen de benen opgeslagen langs het lichaam, met de voeten bij het gezicht. bij de half onvolkomen stuit ligt er 1 voetje naar beneden en heeft de baby 1 beentje opgetrokken. de volkomen stuit, hierbij liggen de voetjes het laagst. de baby zit als het ware op z’n voetjes, hij heeft z’n voetjes onder zich gevouwen., lees alles wat je moet weten als je 34 weken zwanger bent. je zwangerschapsverlof kan deze week ingaan en het is slim om een ziekenhuistas klaar te zetten.