THE BEST INSPIRATION

Dwarsligging-baby, bij een dwarsligging ligt je baby dwars in de buik in plaats van in de lengte. bij een dwarsligging is een natuurlijke bevalling niet mogelijk.. Dwarsligging. bij een dwarsligging ligt je baby aan het einde van de zwangerschap dwars in je buik. deze ligging komt bij minder dan een half procent van alle zwangerschappen voor., na 36 weken zwangerschap is de kans dat je baby zelfstandig nog draait klein, terwijl ongeveer 4% van de baby’s dan in een stuitligging ligt in plaats van de ideale achterhoofdsligging.de stuitligging is de meest voorkomende liggingsafwijking. onvolkomen en volkomen stuitligging. je baby kan op verschillende manieren in een stuitligging liggen..

Ja! ik wil er alles aan doen om natuurlijk te kunnen bevallen. nee, ik wil absoluut niet dat er iemand aan mijn baby gaat zitten, al is het van buitenaf., lieve mama's vanavond mijn 20 weken echo gehad en alles was helemaal goed met het kindje. we zijn helemaal in love. alleen ligt het kindje dus in dwarsligging.. wie had dit ook en wat is jullie ervaring er mee ?. Als je kindje met het hoofd naar beneden ligt, ligt het in een ideale positie voor de bevalling.helemaal ideaal is het als kindjes met hun gezichtje naar de rug van de moeder gekeerd liggen, maar niet elke baby ligt zo., in de laatste maanden van de zwangerschap controleert de verloskundige tijdens elke afspraak hoe je baby in je buik ligt. als je baby in de ‘achterhoofdsligging’ ligt, is dat het meest gunstig voor de bevalling..

Stuitligging stuitligging stuitligging en uitwendig draaien van baby. aan het einde van de zwangerschap liggen de meeste baby’s met het hoofdje naar beneden., liggingsafwijkingen stuitligging en andere liggingsafwijkingen in de zwangerschap. normaal gesproken ligt een baby aan het eind van de zwangerschap met het hoofdje naar beneden, een enkele keer is dat helaas niet zo en ligt de baby met het kontje naar beneden (stuitligging), of zelfs dwars in de baarmoeder, we spreken dan van liggingsafwijkingen..

Hoi liesbeth, ik liep al sinds 32 weken onder controle voor een te grote baby. wat mij opviel is dat het per echo en per week leek te verschillen hoe 'ernstig' ze het inschatte, dus onder of boven welke curve ik viel.